Forum > Alpinizem > Dolomiti
Trenutno na forumu:
4
gosti
[klepet]
mojca29.06.2010, 21:59 |
DolomitiTabor je uspel! Pridružili so se nam še prijatelji s PK Rifnika in skupaj nas je bilo cca. 30. Napovedanih neviht od nikjer. Nekateri tečajniki so "potegnili" tudi kakšen cug naprej. Plezarija super, v vsaki od sten je bil kdo od naših. Fajn je bilo, ko si za vogalom slišal "podri varovanje", pa sploh nisi vedel, da kdo tam pleza. Večeri so bili, kot se za primorsko-štajersko navezo spodobi živahni in zabavni , čez dan pa gasa. Super. Naslednje leto pa najbrž spet kar v Cortino, čez naš tamkajšnji kamp ga ni. Če ima kdo od tečajnikov opremo, ki ni njegova, naj jo prinese na sestanek. In če ima kdo kakšno dobro fotko, naj mi jo pošlje na mail za galerijo.
|
Naključna slika
Pakla 09
Zadnja galerija
ponedeljek, 30.01.2012
Popova Sapka Tour-freeride skiing
Zadnje na forumu
Alpinizem > Slapovi v Idrijski Beli
V hribih je bilo malo preveč mraz ( -22), zato smo... (Dušan_2, 06.02.2012, 0:19)
Alpinizem > Odgovor: Lopčki slap
(andreja, 04.02.2012, 18:33)
Alpinizem > Lopčki slap
v Robanovem kotu se je danes izkazal za trsi oreh od... (andreja, 04.02.2012, 18:28)
Alpinizem > Odgovor: Sappada
Ja lepo je bilo. Mojca bo sigurno to prikazala tudi... (lili, 01.02.2012, 7:58)
Alpinizem > Sappada
V nedeljo so se tri grazie Lili, Mojca in jaz odpravile... (tanja, 31.01.2012, 8:09)
Kontakt
E-mail: info@obalniao.si

Nazaj na 'Alpinizem'
Pridružili so se nam še prijatelji s PK Rifnika in skupaj nas je bilo cca. 30. Napovedanih neviht od nikjer. Nekateri tečajniki so "potegnili" tudi kakšen cug naprej. Plezarija super, v vsaki od sten je bil kdo od naših. Fajn je bilo, ko si za vogalom slišal "podri varovanje", pa sploh nisi vedel, da kdo tam pleza. Večeri so bili, kot se za primorsko-štajersko navezo spodobi živahni in zabavni
, čez dan pa gasa.
Super.