Forum > Alpinizem > Vršič pa spet Vršič
Trenutno na forumu:
7
gostov
[klepet]
mojca06.07.2010, 11:59 |
Vršič pa spet VršičV soboto sva šla z Gašperjem, s katerim sva zdaj že utečena naveza, na Vršič. V planu je bila Kaminska v Mojstrovki, ampak nesramna flanka snega nam je lepo namočila kamin in naju izrinila na raz. O kakšni skalni estetiki ne bomo govorili, ma glede na krasno vreme, sva se imela prav fajn. Višek dneva je bil obisk »mojega« snežnega stožca in zdaj sledi slavnostna objava: cepinčki so pri srečni in ponosni lastnici. ![]() ![]() Dogodek je bilo treba proslavit.Naslednji dan sem bila zmenjena s Sonjo, predlagala je Centralno v Babi in za zadnjo smer mi je prav ustrezala, nobene podrtije, možgani na paši. Jutranji pregled vremena pa je pokazal zgodnje nevihte in sva se preusmerile, kam drugam kot na Vršič, v J steno Prisojnika. Imena ne vem, gre pa smerka po krasnih platah. S Sonjo sem bila prvič v navezi in moram povedat, da je bila super soplezalka. Na sestopu nas je ujela nevihta. Premočene smo bile kot pravkar ulovljene skuše. Tak je to. Zdaj pa dobim še dve nogi, za katere upam, da bosta moji spremljevalki čim manj časa. Kakšna fotka še pade. |
andreja07.07.2010, 10:28 |
Odgovor: Vršič pa spet VršičBravo, pridni vsi trije. Vsaj nekdo, ki je izkoristil lep vikend za hribe. priznam, da vam zavidam. Zanimajo me pa predvsem Gašperjevi vtisi ![]() Mojca, po dosedanjih izkušnjah sodeč, te dve dodatni nogi dosti ne bosta ovirali in boš kmalu spet v akciji.
|
mojca07.07.2010, 20:45 |
Odgovor: Vršič pa spet VršičMah, kot kaže bom kar nekaj časa out![]() ![]() Upam, da bo Gašper še naprej aktiven, ker mu je prav fajn zašibalo zato apeliram, peljite ga plezat. .Ker počasi postajam stonoga, pa se bom prav rada pridružila v meni dostopne kraje, ala Vršič, Vrata, Krma, kjer se bom lahko z vsemi mojimi nožicami sprehodila, medtem ko plezate. Pa avto bom čuvala pred huligani!
|
Naključna slika
Izpiti SP-zimski del
Zadnja galerija
ponedeljek, 30.01.2012
Popova Sapka Tour-freeride skiing
Zadnje na forumu
Alpinizem > Slapovi v Idrijski Beli
V hribih je bilo malo preveč mraz ( -22), zato smo... (Dušan_2, 06.02.2012, 0:19)
Alpinizem > Odgovor: Lopčki slap
(andreja, 04.02.2012, 18:33)
Alpinizem > Lopčki slap
v Robanovem kotu se je danes izkazal za trsi oreh od... (andreja, 04.02.2012, 18:28)
Alpinizem > Odgovor: Sappada
Ja lepo je bilo. Mojca bo sigurno to prikazala tudi... (lili, 01.02.2012, 7:58)
Alpinizem > Sappada
V nedeljo so se tri grazie Lili, Mojca in jaz odpravile... (tanja, 31.01.2012, 8:09)
Kontakt
E-mail: info@obalniao.si

Nazaj na 'Alpinizem'
O kakšni skalni estetiki ne bomo govorili, ma glede na krasno vreme, sva se imela prav fajn. Višek dneva je bil obisk »mojega« snežnega stožca in zdaj sledi slavnostna objava: cepinčki so pri srečni in ponosni lastnici. 
Na sestopu nas je ujela nevihta. Premočene smo bile kot pravkar ulovljene skuše.
Tak je to. Zdaj pa dobim še dve nogi, za katere upam, da bosta moji spremljevalki čim manj časa.
Kakšna fotka še pade.
in boš kmalu spet v akciji.

.