Forum > Alpinizem > Končno v Dolomite
Trenutno na forumu:
4
gosti
[klepet]
lili23.08.2010, 15:58 |
Končno v DolomiteZa spremembo nisem zavidala tistim, ki ste se pridno udeležili tabora na Korošici , saj mi je končno uspelo v Dolimite . Z družinico Stipančič Grilc smo se podali na Passo Falzarego; V petek in soboto sva tam plezala s Stipetom, v soboto je Špela napadla drugi stolp v Cinque torri - jaz pa pridno za njo . Skratka še bom šla...(če bo objavljeno dvakrat - nisem kriva - čeprav si dogodek to zasluži )
|
mojca23.08.2010, 19:26 |
Odgovor: Končno v DolomiteJa Lili, dogodek si vsekakor, brez nobene krivde, zasluži biti 2x objavljen. Mi že vemo zakaj![]() Čestitke!
|
andreja24.08.2010, 8:23 |
Odgovor: Končno v DolomiteNo, tokrat pa jaz zavidam tebi čeprav sem bila na Korošici. Čestitke za preplezane smerke, še posebej tisto zadnji dan Se je pa splačalo stisniti zobe, ne
|
Naključna slika
Snežnik-AŠ
Zadnja galerija
ponedeljek, 30.01.2012
Popova Sapka Tour-freeride skiing
Zadnje na forumu
Alpinizem > Slapovi v Idrijski Beli
V hribih je bilo malo preveč mraz ( -22), zato smo... (Dušan_2, 06.02.2012, 0:19)
Alpinizem > Odgovor: Lopčki slap
(andreja, 04.02.2012, 18:33)
Alpinizem > Lopčki slap
v Robanovem kotu se je danes izkazal za trsi oreh od... (andreja, 04.02.2012, 18:28)
Alpinizem > Odgovor: Sappada
Ja lepo je bilo. Mojca bo sigurno to prikazala tudi... (lili, 01.02.2012, 7:58)
Alpinizem > Sappada
V nedeljo so se tri grazie Lili, Mojca in jaz odpravile... (tanja, 31.01.2012, 8:09)
Kontakt
E-mail: info@obalniao.si

Nazaj na 'Alpinizem'
, saj mi je končno uspelo v Dolimite
. Z družinico Stipančič Grilc smo se podali na Passo Falzarego; V petek in soboto sva tam plezala s Stipetom, v soboto je Špela napadla drugi stolp v Cinque torri - jaz pa pridno za njo
)
Mi že vemo zakaj
čeprav sem bila na Korošici. Čestitke za preplezane smerke, še posebej tisto zadnji dan
Se je pa splačalo stisniti zobe, ne